Montera snörasskydd & installera takbrygga i Västra Frölunda, Göteborg

Har du problem med att snö hopar sig på taket? Detta kan leda till att snön till slut blir för tung och glider av taket, vilket riskerar att skada någon eller något på marken. För att förhindra detta kan vi montera ett snörasskydd – och vi erbjuder oss också att installera en takbrygga, vilket gör det enklare och säkrare att röra sig uppe på taket vid snöröjning.

Vi installerar takbrygga och snörasskydd åt dig på många orter kring Västra Frölunda

Vi har vårt kontor här i Västra Frölunda, men täcker ett geografiskt brett område, som bland annat innefattar Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Ta kontakt med oss, så tar vi fram en bra lösning och ger dig en helt gratis offert

Är du intresserad av att få ett snörasskydd installerat? Hör av dig – vi diskuterar projektet och tar fram bästa lösning för din situation, med en helt gratis offert för dig att ta ställning till. Vi har alltid en för kunden förmånlig prissättning, men vi erbjuder dig som privatperson så klart att sänka priset ytterligare med hjälp av ROT-avdraget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *