Fasadrenovering & putsa fasad i Västra Frölunda, Göteborg

Fasaden på en byggnad är dess första försvar, som skyddar den från väder och vind, och får därmed med tiden stå emot en hel del. På samma gång utgör den också det första intrycket för folk som besöker dig. Därmed är det viktigt att prioritera att hålla fasaden i gott skick, och att utföra en renovering. Vi utför dels en analys åt dig för att se vad som behöver göras, och dels själva renoveringen.

Få hjälp med fasaden på många orter i närheten av Västra Frölunda

Vi utgår från Västra Frölunda i vårt arbete, och besöker ofta kunder på orter som Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Ta kontakt med oss för att få en helt gratis offert att ta ställning till

Hos oss får du alltid, helt utan kostnad, en offert med en bra prissättning, så tveka inte med att höra av dig – vi ger dig också mer än gärna råd och svar på frågor inför projektet! Du kan som privatperson också använda dig av ROT-avdraget hos oss, för att sänka arbetskostnaderna med upp till 30 procent och få fram ett mycket lägre slutpris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *