Taktvätt & rengöring av tak i Västra Frölunda, Göteborg

För ett fint och fräscht tak krävs det att det tas hand om – och det innebär att du då och då bör få det rengjort och tvättat. Detta kan vara farligt att utföra på egen hand, då det innebär att ta sig upp på hög höjd, så det rekommenderas att du tar hjälp av experter – och vi står gärna till tjänst med detta. Hör bara av dig, så diskuterar vi projektet med dig!

Vi tvättar taket på många orter, och utgår från Västra Frölunda

Vi har vårt kontor här i Västra Frölunda, men vi vänder oss så klart också till dig på andra orter, och åker gärna ut på uppdrag till bland annat Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Hör av dig för en helt gratis offert!

Vi erbjuder alltid våra kunder en helt gratis offert med en bra prissättning – på så sätt får du all information om uppdraget som du behöver för att fatta det beslut som är rätt för dig. Vi vill också påminna dig som privatperson om att du kan använda ROT-avdraget hos oss, och därmed kan spara stora pengar

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *