Plåtslageri i Västra Frölunda, Göteborg

Oavsett vad det är för typ av projekt som du har på gång kan vi stå till tjänst med flera kunniga plåtslagare i vår personal. Vi arbetar med såväl större projekt som mindre plåtdetaljer, och lika gärna med aluminium som koppar och zinkplåt – allt baserat på vad du vill uppnå med projektet och vad det finns för praktiska förutsättningar.

Vi arbetar med plåtslageri på många orter, med Västra Frölunda som utgångspunkt

Vi har vårt kontor här i Västra Frölunda, men åker mer än gärna ut på uppdrag till dig på närliggande orter som Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Hör av dig till oss redan idag för en helt gratis offert för ditt projekt

Vi erbjuder dig alltid, helt utan kostnad, en offert för ditt projekt som du kan ta ställning till. Vår prissättning är alltid mycket förmånlig – så klart utan någon form av kompromiss med resultatet eller arbetets tidsåtgång – och som privatperson kan du dra nytta av ROT-avdraget för att sänka alla arbetskostnader för projektet med upp till 30 procent. Därmed får du också ett mycket lägre slutpris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *