Snöskottning & snöröjning tak i Västra Frölunda, Göteborg

Det är viktigt att undvika att snön hopar sig uppe på taket under vintern, av flera anledningar. Det kan orsaka sprickor och läckor i taket, och det kan leda till att snön till slut glider ner på marken och skadar någon eller något. Samtidigt kan det vara farligt att gå upp på taket på egen hand – så ta gärna hjälp av oss och våra experter för att få snön röjd utan att utsätta dig själv för fallrisk.

Vi arbetar med snöröjning på många orter kring Västra Frölunda

Vi har Västra Frölunda som vår utgångspunkt, men arbetar också gärna och ofta med uppdrag i närliggande orter som Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Du får alltid en helt gratis offert att ta ställning till hos oss

Är du osäker på om du ska höra av dig eller inte? Vi erbjuder alltid en helt gratis offert att ta ställning till, så det finns faktiskt inte någon anledning att tveka. Vår prissättning är mycket förmånlig, och det går för dig som privatperson utmärkt att sänka priset vidare genom att använda dig av ROT-avdraget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *