Takbesiktning & statusbesiktning av tak i Västra Frölunda, Göteborg

Efter varje reparation, renovering eller annat större projekt rekommenderas det starkt att du får taket besiktigat. Därmed kan du få det säkerställt att problemet är åtgärdat och att inget nytt har uppkommit – till exempel en läcka i samband med att någon har rört sig uppe på taket. Vår personal har djup kompetens och lång erfarenhet, och får detta gjort åt dig på en professionell nivå.

Vi arbetar med besiktning åt dig på många orter, med Västra Frölunda som utgångspunkt

Vår firma har Västra Frölunda som utgångspunkt, men vi åker gärna ut på uppdrag hos kunder på andra orter – till exempel Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Ta kontakt med oss redan idag för att få en helt gratis offert för projektet

Visste du om att vi alltid erbjuder dig en helt gratis offert med en bra prissättning? Utöver detta får du rådgivning och svar på frågor, så tveka inte med att höra av dig till oss! Du kan som privatperson så klart också använda dig av ROT-avdraget hos oss, genom vilket du kan sänka arbetskostnaderna för uppdraget med hela 30 procent.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *