Lägga bandtäckt plåt & dubbelfalsat plåttak i Västra Frölunda, Göteborg

Plåt är ett prima alternativ för dig som vill ha en bra balans mellan kostnad och hållbarhet. Det håller längre och bättre än takpapp (och har samma bra vattentäthet vid tak med låg lutning), men är billigare än tegel, och är därmed ett populärt och bra val som ofta ofta används till garage och till förråd. Hör av dig till oss, så planerar vi projektet tillsammans med dig!

Vi lägger plåttak på många orter runt omkring Västra Frölunda

Västra Frölunda är vår utgångspunkt och där vi har vårt kontor, men vi besöker också ofta och gärna kunder på orter i närheten, som Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Vi ger dig alltid riktigt bra priser – så klart alltid med en gratis offert

Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av ett plåttak, så tar vi helt utan kostnad fram en offert för projektet, för dig att ta ställning till. Vår prissättning är alltid förmånlig för dig som kund – och för dig som privatperson går det alldeles utmärkt att använda dig av ROT-avdraget för att sänka priset ytterligare.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *