Skorstensrenovering i Västra Frölunda, Göteborg

En bra skorsten kan hålla mycket länge – särskilt med bra och regelbunden rengöring och övrigt underhåll. Du kommer förr eller senare dock att behöva göra en mer grundlig renovering, och vi och vår kunniga personal står gärna till tjänst! Vi arbetar alltid helst förebyggande, men kan så klart också hjälpa till med reparationer om skador redan har hunnit dyka upp.

Vi utför renovering av skorsten inom ett brett geografiskt område

Vi är baserade i Västra Frölunda, men arbetar ofta också i andra orter i närheten – bland annat är vi ofta på uppdrag i orter som Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Du får alltid en gratis offert hos oss, så hör av dig redan idag!

Är du osäker på om du vill anlita experthjälp eller inte? Hör av dig, så diskuterar vi projektet tillsammans med dig, och ger dig en offert helt utan kostnad att ta ställning till, med all information som du behöver om projektet. Vi har alltid bra priser för alla kundgrupper, men du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget hos oss för att sänka arbetskostnaderna med 30 procent.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *