Byta garagetak i Västra Frölunda, Göteborg

När det börjar bli tid för att få taket bytt på garaget har vi erfarenheten och kompetensen som krävs för att det ska bli perfekt. Vi använder oss ofta av takpapp – ett billigt men relativt tåligt material som håller tätt även på plana tak – eller plåt, men kan beroende på hur garaget ser ut även ta fram andra lösningar i samråd med dig.

Vi är verksamma på många orter, med utgångspunkt i Västra Frölunda

Du hittar vårt kontor här i Västra Frölunda, men så klart åker vi gärna ut på uppdrag till närliggande orter som Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Ta kontakt med oss för att få en gratis offert för takbytet

Vi förstår att det kan vara knepigt att bedöma hur mycket takbytet kan komma att kosta, då olika tak ser olika ut – men ingen fara. Hör av dig till oss, så tar vi helt utan kostnad fram en offert för projektet – så klart med en förmånlig prissättning. Du som privatperson kan dessutom använda dig av ROT-avdraget för att sänka arbetskostnaden och att därmed få ner slutpriset ännu mer.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *