Byta fönsterbleck i Västra Frölunda, Göteborg

Fönsterbleck fyller en mycket viktig funktion i varje hus. De leder vatten och fukt bort från huset, och kan därmed förhindra att fuktskador uppkommer. Därför är det viktigt att regelbundet se till så att de är i gott skick – och att om de inte är det höra av dig till oss för att så fort som möjligt få dem utbytta mot nya.

Få fönsterblecken utbytta på flera olika orter i närheten av Västra Frölunda

Vår firma har Västra Frölunda som utgånspunkt, men reser gärna och ofta ut på uppdrag till andra orter nära oss – bland annat Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Ta kontakt med oss redan idag för att helt utan kostnad få en offert för projektet

Visste du om att vi alltid erbjuder dig en helt gratis offert? Det är sant – och vi har alltid en mycket förmånlig prissättning, som vi tror att du kommer bli nöjd med. För dig som privatperson vill vi också påminna dig om att det går utmärkt att använda ROT-avdraget hos oss: genom detta kan du få arbetskostnaderna för uppdraget sänkta med hela 30 procent.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *