Installera solcellspaneler & solfångare i Västra Frölunda, Göteborg

Solceller är inte bara bra för miljön, utan också ur ett ekonomiskt perspektiv. Därför är det inte så märkligt att de har blivit allt mer populära – och vi utför gärna installation av dem åt dig! Vi tar oss först en titt på hur byggnaden ser ut, och planerar sedan placeringen, innan det är dags att montera upp och installera dem. De håller ofta väldigt bra, men om något trots allt skulle hända hjälper vi till med även detta!

Få solceller installerade på flera orter kring Västra Frölunda

Du hittar vårt kontor här i Västra Frölunda, men vi täcker in ett större område än så – vi åker mer än gärna ut på uppdrag till dig på orter som Kungshöjd, Hisingen, Lorensberg, Kungsbacka, Haga, Mölnlycke, Stampen, Lunden, Majorna, Billdal, Lindholmen, Hovås, Linnéstaden, Eriksberg, Mölndal, Landala, Torslanda, Johannesberg, Bagaregården, Kungälv, Gerrebacka och Långedrag.

Vi ger dig alltid en gratis offert för uppdraget

Då olika hus har olika förutsättningar kan det vara knepigt att själv gissa vad det kan komma att kosta att få solceller installerade och hur många man kan ha – så hör gärna av dig till oss för att få vårt omdöme och en gratis offert för projektet.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *